Bílé Vánoce Lucie Bílé na zámku Valtice

Adventní čas je ideální dobou k setkání s rodinou a blízkými přáteli, třeba právě ve Valticích na předvánočním koncertu Lucie Bílé v neděli 3. prosince, na němž zazní její předvánoční písně jako Ave Maria, Purpura, Rolničky, ale i ostatní písně z jejího bohatého repertoáru.

Pro velký úspěch přidáváme i odpolední adventní koncert se začátkem v 16 hodin, kde je  připraveno pro návštěvníky nově rodinné vstupné, kam je možné za zvýhodněnou cenu vzít i dalšího rodinného příslušníka. Délka koncertu je 90 minut. Vstupenky je možné koupit na prodejních místech Ticketportal nebo na www.ticketportal.cz

K dispozici jsou Rodinné vstupenky,
JEDNA RODINNÁ VSTUPENKA UMOŽŇUJE VSTUP TŘEM OSOBÁM!

Při nákupu rodinné vstupenky v ceně 3 230,- Kč dostanete 3 vstupenky v předních řadách a na jedné vstupence ušetříte 300,- Kč. Rodinná vstupenka platí pouze pro koncert v 16:00.

 

Vánoční koncert Lucie Bílé se uskuteční v zámecké Zimní jízdárně v neděli 3. prosince v 16:00 a 19:00, vstupenky k zakoupení on-line zde.

 

Parkování

Možnosti parkování pro návštěvníky koncertu je vyznačeno na mapce, doporučujeme zejména velké parkoviště na ulici Pod Zámkem. Vzhledem k vánočním trhům nebude možné parkování na náměstí. Na zámek je vjezd zakázán. V bezprostředním okolí zámku bude umožněno parkování pouze pozvaným VIP hostům.

Dress code Casual.